Nieuws

Welkom bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven

Onze vereniging verzorgt Spaanse lessen en ontplooit allerlei activiteiten met het doel de Spaanse taal en cultuur te verspreiden. 

Onze cursussen Spaans zijn in volle gang, maar U kunt zich nu al aanmelden voor de cursus Spaans intensief die bij voldoende deelname half juni begint. Ook staat de aanmelding voor onze cursussen A1 tot en met C1 en Mantenimiento die in september starten, weer open. Gebruik bij uw aanmelding het Aanmeldingsformulier.

Het filmseizoen van de AIE is afgesloten met de indrukwekkende Argentijnse speelfilm: La Historia Oficial. Wij bieden onze excuses aan voor het zoekraken van de afstandsbediening waardoor de ondertiteling niet kon worden ingeschakeld. De vertoning van deze film vond plaats in het gebouw van het Sint Jorisgilde en de aanwezigen vonden dit een geschikte lokatie om ook volgend jaar de filmavonden te houden.

Onze zustervereniging Al en Cu uit Gent organiseert aldaar op 25 mei 2018 een Jornada Hispánica onder de titel El Archivo de Simón Ruiz. Al onze leden en hun introducés zijn van harte welkom.

ZaragozaOnze twee architectuurreizen in 2018 gaan naar Zaragoza!
De  eerste reis vertrekt op 16 oktober en de tweede op 30 oktober. De tweede reis is reeds volgeboekt maar voor de reis van 16 oktober is nog plaats voor 2 deelnemers. Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier. Beide reizen staan zoals ieder jaar weer onder leiding van Suzanne Roelofs.

De laatste tertulia literaria van dit seizoen vindt op 7 juni aanstaande plaats in de bar van Hotel Best Western. Aanvang 20.00 uur. We bespreken dan, uitsluitend in het Spaans, onder leiding van Natalia het boek Corazón tan blanco van de Spaanse auteur Javier Marías.

Meld u aan bij Vive Barcelona als u interesse hebt in het volgen van een week cursus gegeven in Spanje door Elena! Ook geeft Elena privéconversatielessen.

Wist u dat u zelf geen Facebook hoeft te hebben om de Facebookpagina van de AIE te kunnen zien? Klik maar eens op

Indien u zich aangetrokken voelt tot de Spaanse taal en cultuur, aarzel dan niet om lid te worden. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten bij één van onze activiteiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2018    
25-05   Jornada hispanica in Gent
07-06   Tertulia: Corazón tan blanco
     
29-08   Spaanse les: Introductieavond
03-09   Spaanse les: Niveautest
13-09   Tertulia: Los besos en el pan
25-09   Lezing: La Guardia Civil
16-10   Architectuurreis 1 Zaragoza
24-10   Film
25-10   Tertulia: El nervio óptico
30-10   Architectuurreis 2 Zaragoza
20-11   Lezing: Aragón a través de los siglos
28-11   Film
13-12   Tertulia: Más allá del invierno
14-12   Kerstconcert
     
2019    
09-01   Film: Solas
24-01   Lezing: Don Quijote
13-02   Film:
26-02   Lezing: La lengua de sefarad
20-03   Film:
09-04   Lezing: Bolivia
24-04   Film:
22-05   Slotavond