Noticias

Architectuurreis: Bilbao en Burgos

Na het enorme succes van onze reizen naar Barcelona/Valencia, Madrid/ToledoSevilla/Córdoba en vorig jaar naar Salamanca organiseert de Asociación dit jaar natuurlijk weer een architectuurreis. We gaan dit jaar naar Bilbao en Burgos en maken een rondreis door La Rioja. Er worden twee reizen georganiseerd. De reis die plaatsvindt van 15 tot 22 oktober is met 24 deelnemers reeds volgeboekt. Voor de andere reis die plaatsvindt van 8 tot 15 oktober is nog één plaats beschikbaar! We vliegen op donderdag van Schiphol rechtstreeks naar Bilbao en een week later ook op donderdag weer terug. Maar als u andere vluchten wilt boeken is dat ook prima als u het ons maar even laat weten natuurlijk! Als u met de reis van 8 tot 15 oktober meewilt of indien u op de wachtlijst wil plaats nemen, neem dan contact op met de webmaster.

De reizen zijn samen met Suzanne Roelofs samengesteld. Zij heeft ons op 4 eerdere reizen ook ter plaatse begeleid maar kan dat wegens zwangerschapsverlof deze keer niet doen.   

Wij prijzen ons zeer gelukkig dat wij met Monique de Lede een goede plaatsvervangster voor Suzanne hebben gevonden. Monique is een zeer ervaren reisleidster die heel regelmatig reizen begeleidt, onder andere voor SRC-reizen.

U kunt het programma van deze reis downloaden als u wilt.  

Bewaren

Bewaren

Share

Programa

Pinche Clases de español para matricularse
Deje su opinión o vaya a la Filmoteca

2019    
24-01   Conferencia: Don Quijote
13-02   Noche de cine: El autor
14-02   Tertulia: El guardián invisible
26-02   Conferencia: Casa azul de Frida Kahlo
09-03   Excursión: Gaudi
20-03   Noche de cine: Morir
09-04   Conferencia: Bolivia
11-04   Tertulia: El hereje
17-04   Noche de cine: Handia
22-05   Noche de cesura: La música ranchera
06-06   Tertulia: Los peces de la amargura