Samen met het Academisch Genootschap organiseren wij op vrijdagavond 27 mei 2016 een feestelijke avond die geheel in het teken van de Tango zal staan. Sommigen zullen het een 'leerconcert' noemen, anderen een dansavond terwijl het eigenlijk een combinatie is van alles. In de grote zaal van het Academisch Genootschap zal voor ons de groep Torno Tango optreden. Een deskundige zal (in het Nederlands) aan het publiek uitleggen hoe de tango is ontstaan, en welke vormen er zoal zijn. En of het allemaal niet op kan, zal de Eindhovense dansgroep Tipo Tango diverse demonstraties geven van de bijbehorende danspassen en wie weet, wordt u ook uitgenodigd om eventjes mee te doen...................


De toegang voor leden van de AIE is gratis. Introducés betalen 5 euro te voldoen op rekening NL26 INGB 0001090996 van de Asociación Iberoamericana Eindhoven. Behalve een sfeerrijke avond bieden wij u een welkomsdrankje aan en een klein hapje na afloop tijdens het gezellig samenzijn aan de bar. Ook vanuit het AG bestaat een grote belangstelling voor dit festijn en uiteraard is het aantal zitplaatsen in de zaal beperkt.

Wegens de grote belangstelling voor dit feest komen de aanmeldingen die vanaf 9 mei binnenkomen op de reservelijst. Maak voor uw aanmelding gebruik van het Aanmeldingsformulier voor de Tangoavond. Aanvang 19.45 uur.

Voor het volledige programma van deze gewedlige avond, klik hier! Een korte impressie van deze geweldige avond vindt u hier.

Bewaren

Bewaren

Share