Viajes de ArquitecturaES

Casar de CáceresArchitectuurreis 2021 naar Extremadura

In 2011 zijn we in Barcelona begonnen met het organiseren van architectuurreizen. In 2019 waren we in ZW Andalucía en in 2020 hebben we helaas de reis naar Extremadura in verband met de Coronacrisis een jaar moeten uitstellen. We gaan een aantal architectonische hoogtepunten zien in het minst bezochte deel van Spanje: Extremadura. We verblijven een week lang in een hotel in Cáceres en maken van daar uit uitstapjes naar Palencia, Mérida, Badajóz en Trujillo.

Eerste reis: van 2 tot 9 oktober 2021
Tweede reis: van 16 tot 23 oktober 2021

Gebruik voor uw aanmelding het Aanmeldingsformulier maar lees voordat u dat doet eerst onze Reisvoorwaarden. Ook de aan het eind van dit document toegevoegde extra voorwaarden in verband met Covid 19 en door de overheid genomen maatregelen. Als u meegaat dan verklaart u zich akkoord hiermee!

SuzanneDe reis is weer samen met Suzanne Roelofs georganiseerd. In 2020 kon de reis helaas niet doorgaan vanwege corona maar in 2021 gaat ze natuurlijk weer mee.

U kunt het (voorlopige) programma' van deze reizen downloaden als u wilt. Klik daarvoor op de volgende link: Brochure Extremadura. Hier vindt u ook informatie over de organisatie van de reis en de kosten.

Zie voor enkele enthousiaste verslagen van voorgaande reizen de rubriek Leden vertellen. En ook het boekje 10 Reizen AIE is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Ons bezoek tijdens de reis van 2018 aan het CDAN museum in Huesca is uitgezonden door TV Aragón! Klik hier als u de clip wilt zien.

Sinds februari 2016 is de Asociación aangesloten bij het garantiefonds GGTO dat aan onze reizigers een financiële zekerheid biedt. Hiervoor brengen wij 15 euro aan iedere deelnemer in rekening. Ook zijn wij lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties VvKR.

VvKRWij maken u erop attent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reisverzekering. Ook raden wij u dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share