Spaanse les

ZappDe Hub Eindhoven voor expats, Centro Latinoamericano de Orientación CLO en de Asociación Iberoamericana de Eindhoven zijn zeer verheugd u te mogen uitnodigen om de wereldberoemde familie Zapp te ontmoeten. Op 4 november 2017, van 14.00 tot 17.30 zullen zij in de Hub zijn aan de Vestdijk in Eindhoven en zullen zij al uw vragen beantwoorden zoals waarom zij al 17 jaar de wereld rondreizen in hun Graham Paige auto uit 1928 en hoe zij hun 4 kinderen die onderweg geboren zijn, opvoeden en laten studeren. De toegang is gratis maar zij verkopen u graag hun boek (in het Spaans en in het Engels verkrijgbaar) getiteld: ‘Spark your dream’.

De Graham-Paige heeft meer dan 300.000 kilometer achter de rug, 75 landen gezien en heeft nu zes mensen aan boord: onderweg werden de vier kinderen Zapp geboren, in de Verenigde Staten, Argentinië en Australië.

De kinderen, nu tussen de 7 en 17 jaar oud, zijn een van de redenen dat de reis misschien binnenkort ten einde komt. De oudste is onderweg al even uitgestapt, is nu in Israel, waar de liefde hem heeft gehouden. Pampa, Tehue, Paloma en Wallaby volgen Argentijns onderwijs op afstand. Maar ze leren veel méér dan alleen uit boeken.

,,Ze spelen met kinderen uit de hele wereld, van de Amazone tot Afrika en China, ze eten van alles, ze leren andere gebruiken. Wat voor beter onderwijs zouden ze kunnen krijgen?" zegt Herman Zapp tijdens een tussenstop in de Spaanse badplaats Sitges.

Klik hier voor een kleine impressie.

Meer foto's

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share