Algemene informatie

Spaanse les bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven

U kunt zich weer aanmelden voor onze Spaanse taalcursussen die in september 2017 beginnen! U wordt vriendelijk verzocht hiervoor het aanmeldingsformulier te gebruiken. Leest u, voordat u dat doet de Voorwaarden voor Inschrijving. Voor nadere inlichtingen kunt u zich altijd wenden tot onze cursusleider.

Wat moet je antwoorden als iemand zegt ¿‘De donde eres’? Of herken je dit: je hebt een paar zinnetjes Spaans geleerd, maar staat met je mond vol tanden als je een antwoord krijgt? Wordt het dan niet tijd om je eens echt in het Spaans te verdiepen?

Spaans, een taal die je altijd al wilde leren? Waarmee je in enorm veel landen kunt communiceren? Doe het, volg onze lessen, kijk onze films, snuif de cultuur op.

Niet zo’n cursus waarbij je alleen in de schoolbanken zit, maar eentje waar je spelenderwijs leert?

Dat kan bij de Spaanse vereniging AIE. Natuurlijk geven we ook 'gewone lessen', maar je kunt ook meegaan met een architectuurreis of naar een filmavond gaan......

Wat zijn de voordelen van een cursus Spaans bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven?

  • Alle cursussen worden gegeven door docenten met een gekwalificeerde opleiding en met Spaans als moedertaal. Zij beschikken over ruime onderwijservaring.
  • Het accent bij onze cursussen ligt op communicatie. Als we grammatica leren dan gebeurt dat om die te kunnen toepassen bij een conversatie. Daarom zijn de oefeningen die gegeven worden uit het dagelijkse leven gegrepen.
  • Alle cursussen duren één jaar en bestaan uit lessen van anderhalf uur per week.
  • Iedere leerling krijgt zeer persoonlijke aandacht en kan op ieder moment bij de leraar terecht voor speciale vragen.
  • Wij nodigen alle belangstellenden uit om op woensdagavond 30 augustus 2017 een introductieavond voor de taalcursussen bij te wonen in hotel Best Western. De toegang is gratis en de aanvang is 20.00 uur.
  • De Asociación biedt u gelegenheid om gratis een niveautest Spaans de doen om ervoor te zorgen dat u bij de juiste cursus wordt ingedeeld. Dit evenement vindt plaats op 4 september 2017 in een van de lokalen van het Augustinianum.
  • De kosten voor een Curso Mantenimiento bedragen 215 euro per jaar en voor de andere cursussen 260 euro. Dit bedrag is excusief leermiddelen.
  • Als leerling bent u automatisch lid van de Asociación waardoor u mee kunt doen aan andere activiteiten die worden georganiseerd, zodat u uw verworven kennis meteen in de praktijk kunt testen. Wij denken daarbij met name aan onze regelmatig te houden lezingen en filmavonden. Maar ook organiseren wij reizen en meerwekelijkse cultuurcursussen.

Wilt u weten welke boeken u nodig hebt, klik dan op Cursussen Spaans. Wilt u weten wanneer de diverse cursussen gegeven worden, ga dan naar Lesschema.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2017    
29-11   Filmavond: La lengua de las mariposas
07-12   Tertulia: Las venas abiertas de América Latina
15-12   Kerstconcert: Itzel Medecigo
     
2018    
10-01   Nieuwjaarsreceptie en film: El ciudadano ilustre
23-01   Lezing: Chachapoyas, los guerreros de las Nubes
07-02   Film: Que Diós nos perdone
08-02   Tertulia: Los parentescos
21-02   Lezing: La sucesión de los Habsburgos
21-03   Film: Mujeres al borde de un ataque de nervios
27-03   Lezing: Jan Timmerman
05-04   Tertulia: Corazón tan blanco
13-04   Taller: Botanitas y bebidas refrescantes
18-04   Film: La historia oficial
23-05   Cata de vinos
07-06   Tertulia: La pasión según Carmela

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren