Algemene informatie

Spaanse les bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven

Omdat de Spaanse taalcursussen zijn begonnen is inschrijven helaas niet meer mogelijk. Onze volgende reeks cursussen start in september 2017. U kunt zich daarvoor inschrijven vanaf mei 2017. Wél kunt u zich nog inschrijven voor Mantenimiento, ook voor de cursus overdag maandag om 11.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht hiervoor het aanmeldingsformulier te gebruiken. Leest u, voordat u dat doet de Voorwaarden voor Inschrijving. Voor nadere inlichtingen kunt u zich altijd wenden tot onze cursusleider.

Wat moet je antwoorden als iemand zegt ¿‘De donde eres’? Of herken je dit: je hebt een paar zinnetjes Spaans geleerd, maar staat met je mond vol tanden als je een antwoord krijgt? Wordt het dan niet tijd om je eens echt in het Spaans te verdiepen?

Spaans, een taal die je altijd al wilde leren? Waarmee je in enorm veel landen kunt communiceren? Doe het, volg onze lessen, kijk onze films, snuif de cultuur op.

Niet zo’n cursus waarbij je alleen in de schoolbanken zit, maar eentje waar je spelenderwijs leert?

Dat kan bij de Spaanse vereniging AIE. Natuurlijk geven we ook 'gewone lessen', maar je kunt ook meegaan met een architectuurreis of naar een filmavond gaan......

Wat zijn de voordelen van een cursus Spaans bij de Asociación Iberoamericana de Eindhoven?

  • Alle cursussen worden gegeven door docenten met een gekwalificeerde opleiding en met Spaans als moedertaal. Zij beschikken over ruime onderwijservaring.
  • Het accent bij onze cursussen ligt op communicatie. Als we grammatica leren dan gebeurt dat om die te kunnen toepassen bij een conversatie. Daarom zijn de oefeningen die gegeven worden uit het dagelijkse leven gegrepen.
  • Alle cursussen duren één jaar en bestaan uit lessen van anderhalf uur per week.
  • Iedere leerling krijgt zeer persoonlijke aandacht en kan op ieder moment bij de leraar terecht voor speciale vragen.
  • Wij nodigen alle belangstellenden uit om op woensdagavond 31 augustus 2016 een introductieavond voor de taalcursussen bij te wonen in hotel Best Western. De toegang is gratis en de aanvang is 20.00 uur.
  • De Asociación biedt u gelegenheid om gratis een niveautest Spaans de doen om ervoor te zorgen dat u bij de juiste cursus wordt ingedeeld. Dit evenement vindt plaats op 5 september 2016 in een van de lokalen van het Augustinianum.
  • De Curso Mantenimiento kost 215 euro per jaar en de andere cursussen 260 euro. Dit bedrag is excusief leermiddelen.
  • Als leerling bent u automatisch lid van de Asociación waardoor u mee kunt doen aan andere activiteiten die worden georganiseerd, zodat u uw verworven kennis meteen in de praktijk kunt testen. Wij denken daarbij met name aan onze regelmatig te houden lezingen en filmavonden. Maar ook organiseren wij reizen en meerwekelijkse cultuurcursussen.

Wilt u weten welke boeken u nodig hebt, klik dan op Cursussen Spaans. Wilt u weten wanneer de diverse cursussen gegeven worden, ga dan naar Lesschema. Inmiddels zijn wij gestart met een cursus Mantenimiento overdag op maandag om 11.00 uur.

 

Bewaren

Share

Agenda

Aanmelden Spaanse les
Ga naar ons Gastenboek of Filmoteca

2017    
30-03   Lezing: Semana Santa
06-04   Tertulia: El coronel no tiene quien le escriba
08-04   Architectuurreis: Modern Madrid
19-04   Filmavond: A cambio de nada
18-05   Tertulia: Sefarad
02-06   Slotavond: ¡Bandoneon!
29-06   Tertulia: La casa del reloj
     
30-08   Informatiebijeenkomst Taalcursus
04-09   Niveautest
24-09   Architectuurreis1: Asturias
08-10   Architectuurreis2: Asturias
25-10   Algemene ledenvergadering
25-10   Filmavond
29-11   Filmavond
15-12   Kerstconcert

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren